Gisteren weer een weegmomentje gehad, pond eraf, tja......Het gesprek ging deze keer over operatie na het lijnen of niet. Ik gaf tijdens de cursus aan dat ik dat niet zo gauw zou gaan doen omdat ik aan het lijnen ben voor mijn gezondheid en niet perse voor mijn uiterlijk, maar dat betekend niet dat ik het niet belangrijk vind hoe ik eruit zie. Ik ga regelmatig even naar de schoonheidsspecialiste, smeer iedere dag met dag en nachtcreme, smeer mezelf in met body lotion, ga regelmatig naar de kapper (nu even niet wil het een beetje laten groeien) en trek overtolige haren met wortel en al uit. Maar een operatie is toch andere koek. Nu is het wel zo, stel dat ik op mijn streefgewicht zou zijn en ik zie er niet meer uit, dan weet ik het nog niet, maar nu zeg ik nee.

Gisteren ook nog naar ballorig geweest, was wel leuk maar ik was ook een beetje duf van het zingen dus we zaten er wel een beetje gaperig bij.

's Avonds kwamen Ronnie en Henk-Jan ons pokeren leren, nou dat hebben ze goed gedaan :-), volgens mij hebben Nancy en ik deze mannen een poepie laten ruiken. Het bewijst toch maar weer wat ik altijd al dacht, vrouwen hebben een betere poker face dan mannen :-).

Vandaag wees iemand mij op een stukje van iemand anders zijn blok, een verhaal over een afvalrace, voor degene die alleen mijn blog lezen en niet die van het rijtje aan de rechterkant, ik wil jullie deze niet onthouden http://elbakero.blogspot.com/

Vandaag op het werk een telefoontje dat onze hond een ongeluk heeft gehad, hij is onder een auto gelopen en heeft nu zijn ruggewervels gekneusd (hopen we) we moeten afwachten tot morgen van de dierenarts, dan weten we meer. Hij ligt hier zo zielig met een hersenschudding, bah. Morgen zijn Bennie en ik lekker samen vrij, kunnen we de hond samen vertroetelen en toch hopelijk nog een beetje genieten.

2 reacties:

Nance zei

Dat pokeren was echt heel gezellig. Het is me allemaal een stuk duidelijker nu ;-)

Met Kira was het een stuk minder gezellig. Dat was iets wat ik nooit meer mee hoop te maken.

Smitsky zei

Joh, Kira alweer ?? Hoe is het nu met haar? Is wel een brokkepilootje he?