Nee wees niet bang, ga niet elke dag iets schrijven, maar wilde jullie allemaal even laten weten dat ik me nog niet verveel.
Vanmorgen met dochter 2 kranten gedaan, ze deed ze voor het eerst dus dan moet je even helpen. Opgestaan om half 6, wasje opgehangen en samen de kranten gedaan.
7 uur nog even in bed gekropen, ijs en ijs koud, dacht dat het zulk lekker weer was, maar nog niet zo vroeg.
Een slagroomtaart gemaakt en een appeltaart gebakken, morgen is namelijk de grote dag, dan wordt nr. 3 alweer 10 jaar!!!
Vanmiddag met Nancy en Lijda naar Semra, wat een scheetje is die Onur, een heel grappig mannetje die zeer goedlachs is.
Thuisgekomen eerst wat gegeten en daarna de cakejes, die gisteren gebakken zijn, versierd met glazuur, snoepjes en met eetbare stift er een 10 op gezet.
Nog even boodschappen gedaan samen met mijn manneke, zometeen gaan we het huis versieren (Bennie is nu op dit moment gekochte plantjes in de nieuwe potten aan het zetten) en daarna kunnen we dochter 2 ophalen die nog op de kermis slentert met vriendinnetjes. Dan lekker slapen want we zullen wel niet heel lang kunnen blijven liggen, we hebben namelijk 2 logeetjes en een zeer opgewonden bijna jarige dochter boven liggen dus uitslapen, nee dat zal hem wel niet worden.

3 reacties:

Smitsky zei

is de lekkere taart al op? Ja zeker? Daar ben ik al te laat voor natuurlijk... En dan moet ik ook nog zo aan het werk...

Gefeliciteerd met jullie dochter!

(het meisje met de mooiste naam).

Anoniem zei

Gefeliciteerd!!!! wat een leeftijd een echte tiener haha.

El schrijf jij maar lekker elke dag hoor, dan missen we je misschien iets minder :)

Blondie Power zei

Ja, schrijf maar lekker veel..
beter voor onze ontwenningsverschijnselen!!

Leuke dag gehad met die TIEN-er dochter?

Gefeliciteerd hé!!