4 mei is onze neef Carlo door een tragisch ongeluk om het leven gekomen hij was nog maar 35 jaar. Carlo is de zoon van Bennie zijn oudste zus, het allereerste kleinkind van Bennie zijn ouders.
10 mei hebben we massaal afscheid genomen van Carlo, doormiddel van een prachtige dienst die helemaal was zoals Carlo was. Wanneer je hem niet zou kennen, liet deze dienst zien wie hij was. Deze week nog even op bezoek geweest bij de ouders van Carlo en wat zijn deze mensen sterk. Ze proberen anderen te troosten en schuiven hun eigen verdriet daardoor aan de kant.
Het voelt altijd zo dubbel dit soort dingen, aan de ene kant het stilstaan bij dit verlies en aan de andere kant gaat het leven gewoon door. Je snapt niet dat de hele wereld niet even stil staat. Het wordt weer gewoon moederdag, het kinderfeestje van Merel gaat gewoon door en de 50ste verjaardag van Bennie zijn broer wordt a.s. zaterdag gewoon gevierd. Het is allemaal wel heel erg dubbel.

5 reacties:

Smitsky zei

Inderdaad heel dubbel. Het leven gaat "gewoon" door.

Effe Uppen zei

Je weet dat het gebeurt. Normaalgesproken sta je er niet zo bij stil, tot het je overkomt. Dan besef je des te meer hoe teer het leven is en staat de wereld opeens zomaar een tijdje stil. Het is wel goed dat je hier niet altijd bij stil staat. Want hoe moeilijk soms ook; het leven gaat inderdaad door.
Nog heel veel sterkte ermee.

MissNonsens zei

Ik wens je heel veel sterkte!
Het voelt ook best wel raar dat alles maar "gewoon" doorgaat.

elbakero zei

Wij voelen ook met jullie mee

Anoniem zei

lees nu pas je blog! Heel veel sterkte aan je hele familie en jouw toegewenst.