Allemaal zingen en natuurlijk waren Jessica en Daniëlle daarbij, ze waren gezellig blijven logeren







De cadeaus werden in razend tempo uitgepakt
De kaarsjes uitblazen die op de (zelfgebakken) taart staan, hoort er natuurlijk ook bij!








Ons kleine meisje is een tiener, vandaag is ze 10 jaar geworden en dat noem je, volgens van Dale, een tiener. Heel raar woord voor zo'n meiske als onze Merel.
En iedere verjaardag gaan je gedachten even terug naar 10 jaar geleden, de blijdschap die je voelt als je een gezond kindje hebt gekregen en de trots die je ziet in papa's ogen.
Vandaag was een heerlijke dag voor onze Jarige Jet, de visite kwam mooi gedoseerd (laatste zijn net weg) en de cadeaus stroomden binnen en overal is ze even blij mee, van geld tot aan een baby born badje, alles wordt met gejuich ontvangen, dat is echt een gave die Merel in grote mate bezit. De dag is begonnen met haar favoriete ontbijt (croissantjes met ham en kaas) en is geëindigd met haar favoriete eten (pizza) en daar tussen zat een ongelofelijke hoeveelheid taart, chips, ijs, kaas en worst dus ook op culinair gebied een super dag voor mijn kleine snoeperd. Ook voor de groten was het genieten want wat was het heerlijk weer vandaag!!!
De nacht zal Merel reduceren van Jarige Jet naar een gewoon 10 jarig meisje, maar deze dag hebben we toch maar binnen en daar kan weer lang van nagenoten worden.
tie·ner (de ~ (m.), ~s)
1 iem. tussen de 10 en 20 jaar => teenager

4 reacties:

Effe Uppen zei

Nog heel erg gefeliciteerd met nu ook je laatste telg als tiener.

Nance zei

De taart was net zo lekker als hij eruit zag.

Ze was echt jarig! Gelukkig echt heel blij met de cadeaus.

Blondie Power zei

gefeliciteerd met deze beginnende puber.. hahahaha

Smitsky zei

Mis je ons al?