Dinsdag avond (14 nov.) zijn B. en ik naar het theater geweest en wel naar Brigitte Kaandorp.
We hadden de meest beroerde plaatsen die iemand zich kan voorstellen (zijbalkon) maar we hebben enorm genoten, we zaten wel lekker dichtbij het toneel, dus konden alles goed volgen, ieder nadeel heb ze voordeel.
Er is niemand zo goed in om dagelijkse problemen zo grappig te vertellen als zij en ook de mix lachen en serieus is echt heel goed en de muziek was gewoon perfect, 4 mannen die allemaal gewoon goed waren.
Ze heeft het regelmatig over haar perikelen met haar kinderen (8 en 12) en af en toe knepen B. en ik elkaar in de hand, omdat we het zo herkenden. We moesten dan ook, vooral in het 2e bedrijf, vreselijk lachen. Als toegift zong ze ook nog mijn favoriete lied van haar, leven zonder angst. Al met al een zeer geslaagde avond en wat mij betreft gaan we volgend jaar veel vaker naar zoiets toe, je ontspant zo vreselijk lekker van hard lachen.
Nu ga ik even lekker naar de schoonheidsspecialiste ook al zo heerlijk dus wat zal ik relaxed zijn wanneer ik weer op het werk kom.

3 reacties:

Smitsky zei

jaaaaaaaaaaaa Brigitte my favourite.. Ik heb ooit zo genoten van haar verhaal toen ze op pad moest op de fiets met baby en al.

En de spuugvlekken op haar jurk..De "zurige" lucht die ze dan altijd bij zich droeg. Hahahahaha

Ze loopt ook al een tijdje mee he? Ik kan me herinneren dat ze al populair was toen ik een jaar of 24 was...(en dat is lang geleden)..

Nance zei

Ik vind haar ook erg goed! Ze kan inderdaad van iets gewoons iets zo herkenbaars en grappigs maken. Haar nummers vind ik meestal ook erg mooi ook al heeft ze niet echt een superstem

Effe Uppen zei

Tsja, die Brigitje he? Het blijft leuk. :)