Nee we zouden dit jaar niet op vakantie gaan en zeker niet in Nederland na de ervaring van vorig jaar in Italië en trouwens dat kon ook niet want we hebben geen caravan en tent meer dus....
Maar onze goede (vakantie) vrienden D en D waren het daar niet zo maar mee eens. we gaan al jaren met groot succes samen op vakantie en toen ze ons vorig jaar hoorden zeggen dat we dus echt nooit meer in dit kikkerlandje op vakantie zou gaan, hielden ze wijzelijk hun mond.
Vorige week kregen we een sms-je en een mailtje "wij gaan dit jaar naar Drenthe op vakantie, gaan jullie mee?" Bennie was direct enthousiast, maar ik zag nog wel wat beren op de weg, maar na overleg met Nance en Jelle die dit jaar niet op vakantie zouden gaan en hun smurfenhuisje dus niet nodig hebben, heb ik ja gezegd. We zijn zondag wezen kijken en het is een hartstikke leuke camping, we hebben 2 mooie plaatsen naast elkaar uitgezocht en dus zit ik dit jaar van 14 juli t/m 28 juli op camping "de Fruithof" te Klijndijk.
Het is trouwens besmettelijk want Nancy en Jelle hebben besloten om gezellig ook een week te komen, ze staan tegenover ons dus dat wordt helemaal gezellig.

5 reacties:

Smitsky zei

Klijndijk (odoorn)daar hebben mijn ouders gewoond en zijn mijn broers geboren..

Mooi daar!

Tummetje zei

Dus daar moeten we dan maar eens ff heen om op de koffie/thee te gaan :-)

Blondie Power zei

hmmm maar als jullie hun smurfenhuisje lenen, welk smurfenhuisje wonen Jelle en Nancy dan??

The world according to El zei

die gaan in een bungalowtent die hebben ze ook nog, tja geld hebben ze niet maar spullen......

elbakero zei

De vakantiekriebels hebben het toch weer gewonnen. En terecht. Niets lekkerder als er even tussenuit.
Volgend jaar maar gewoon weer naar Italie. Piani di Clodia is dan ook zeker een aanrader!