Oke nog één keer dan, vrijdag nog de dvd van Mamma Mia gescoord, nou ja ik zelf niet maar lieve collega J. heeft samen met haar dochter de dvd voor me meegenomen toen ze hun eigen exemplaar gingen halen, bedankt!

Zaterdag naar ballorig met de PV en ondanks dat er maar weinig kinderen mee gingen en heel veel ouders was het reuze gezellig en hebben de kinderen genoten en daar gaat het toch om.

's Avonds feest van V.W. omdat de directie afscheid nam in de nieuwe Koningshof en ik moet zeggen, heerlijk gegeten, prachige ambiance (ja ja) en er was een geweldige band dus genieten geblazen. Veel mensen gesproken die ik al lang niet gezien had dus een geslaagde avond. En als je dan thuis komt en nog even zapt en blijft hangen bij de tv marathon van Paul de Leeuw ga je natuurlijk te laat op bed en als je dan het zaaltje waarin je 17 jarige dochter de avond daarvoor een feest heeft gegeven vanmorgen om 9 uur schoon op moet leveren, zit je toch met een redelijk zwaar hoofd en dichte ogen dit stukje te typen.

3 reacties:

Nance zei

Filmavond!!!!

daydreamer zei

Lekker relaxen dus...

Simone zei

Hij draait hier weer hoor: Mamma Mia, here we go again.